• logo.jpg
  • maskeslider.jpg
  • novi_dom.jpg
  • porodicagrb.jpg
  • tastatura1.jpg

Иако је ванредно стање укинуто, епидемија још увек траје, па Дому здравља Деспотовац и даље пристижу донације у виду заштитне опреме за медицинске раднике. Захваљујемо се:

CCS Solutions који је донирао 50 маски Дому здравља у Деспотовцу у вредности од 300 евра, које су намењене не само за заштиту од вируса и бактерија, већ и за заштиту од загађења, прашине, ситних честица, уз употребу одговарајућих филтера чак и од радиоактивних честица.

CSS Solutions је до сада донирао маске здравственим установама у Београду, Новом Саду, Кикинди, Зрењанину, Ваљеву и Крагујевцу.

"Част нам је била да Дому здравља у Деспотовцу уручимо донацију и да здравственом особљу помогнемо у борби против корона вируса", наводи Марко Радовић, а како каже Марина Срдић из исте фирме, наставиће се са акцијом донирања здравственим установама у Србији, и да им је јако драго што су у прилици да помогну здравственим радницима, који улажу огромне напоре у борби против опаког вируса.

Невладиној организацији "Покривалице", Ани и Јелици, кројачицама и дизајнеркама, које су Дому здравља донирале 50, а сада још 100 заштитних маски, које могу да се перу и поново употребљавају.

4U pharma, швајцарској компанији, која је стационару при Дому здравља донирала 35 заштитних визира.

Упућујемо захвалност и Саши Ђорђевићу, професору у Техничкој школи, који је био посредник у реализацији ове донације.